PrivaZorg Het Gooi e.o. 'Dé thuiszorg waarbij u zich thuis voelt'

Voordelen

  • Zelf je werktijden bepalen
  • Zorg rechtstreeks met de cliënt afstemmen
  • Facturen binnen 2 weken betaald
  • Hulp bij starten als zzp’er
  • Marktconforme tarieven

Werken in de thuiszorg als zzp’er

Wil je werken in de thuiszorg en zelf je rooster bepalen? Ben jij een professionele zorgverlener en wil je niets liever dan goede zorg leveren aan je cliënt? Dan werken we graag samen met je!

Wie zijn wij?
Wij zijn zelfstandige teams van professionele zorgverleners die geven om kwaliteit en continuïteit van de zorg. We hebben geen managers  die bepalen wanneer wij moeten werken en bij wie. In overleg met de cliënt bepaal je zelf de zorgmomenten.

Bied je huishoudelijke hulp, dan kun je helemaal alleen werken. Voor complexe zorg stemmen we samen de zorg voor de cliënt af.
We leveren verzorging, verpleging, begeleiding, palliatieve terminale zorg en huishoudelijke zorg. De zorgvraag is groot. Afhankelijk van je deskundigheid is er voldoende werk.

Als zzp’er kun je het werk via PrivaZorg combineren met andere zorgwerkzaamheden, bijvoorbeeld als je voor iemand met een PGB.

ZZP’er worden
Ben je nog geen zzp’er, dan is de overstap best spannend. Het centrale kantoor in Amersfoort helpt je daar natuurlijk bij, waarbij je zelf bepaalt hoe je je pensioen en verzekeringen inricht. Het centrale kantoor faciliteert ons ook op het gebied van administratie, kwaliteit, wet- en regelgeving. De overeenkomsten zijn goedgekeurd door de belastingdienst en we voldoen aan de wet- en regelgeving. Alle processen voor de administratie zijn ingericht. Uniek is dat PrivaZorg je factuur binnen 2 weken betaalt.

PrivaZorg bestaat al 20 jaar. Met ruim 1500 zzp’ers leveren we jaarlijks zorg aan meer dan 5500 cliënten. Ben je geïnteresseerd om je bij ons aan te sluiten? Vul dan het formulier in, dan bellen we je binnen 2 dagen terug.

Wil je meer weten over onze werkwijze, download dan de brochure.